Beste gasten, 

 

Onderstaand staan een tal van foto's met eronder de omschrijving hoe het spel gespeeld zal worden. Mocht u nog andere vragen hebben kunt u altijd even contact met mij opnemen.

Pijl & boogschieten

Het welbekende Pijl & boog schieten!

 

Zowel voor ouderen als jongeren heb ik alle mogelijkheden om iedereen actief te laten deelnemen!Lacht

 

 

Blaaspijpschieten

Blaaspijpschieten is tegenwoordig erg populair.

 

Het is voor jong & oud een spannende en uitdagende activiteit. Het lijkt heel erg simpel, maar dat kan toch nog tegenvallen. Bij deze leuke activiteit kunnen groepen tegen elkaar kunnen spelen maar ook zelfstandig te werk gaan.

XL BALANCE

Het spel:

 

Probeer de bal door het labyrint te loodsen door samen op het speelveld te gaan staan en zo te balanceren dat de bal het middelpunt bereikt.

 

XL TOWER

Het spel:


Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen door blokken uit de toren te verwijderen en ze er weer terug bovenop te plaatsen zonder dat de toren omvalt.

 

XL TREE

Het spel:

 

Probeer om als eerste al je schijven kwijt te raken door ze zodanig op de tafel te plaatsen dat er geen schijven af vallen, maar dat het voor je tegenstanders wel een stuk moeilijker wordt om hun schijven foutloos te plaatsen.

Ipad Wandeltochten

Lekker genieten van het Limburgse heuvelland?

Genieten in de zon of in de sneeuw? Het kan allemaal! Met de Ipad wandelroute kunt u diverse richtingen op! Ondertussen even bijkomen met een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai? Ook dat is geen probleem!

Wat betreft de IPad; Het betreft de populaire Ipad MINI! De Ipad is door eigenschappen als GPS bijzonder geschikt voor deze activiteiten. Tenslotte zijn ze dunner, lichter en ligt beter in de hand t.o.v. de Ipad 2, 3, 4 of de Ipad Air.

XL Mikado

Het spel:

De willekeurig op de grond gevallen stokken oprapen zonder de andere stokken te bewegen. De stokken hebben elk een verschillende waarde.

De speler of het team met de meeste punten wint.

XL Octopus

Het spel:


Probeer samen met je teamgenoot het evenwicht van de bovenliggende stok (of stokken) te bewaren. Valt de stapel, dan gaan de punten naar je tegenstanders.

 

Sjoelen - Curling - Bowling - Shuffle